Teambegeleider/ster

Teambegeleider

Wat fijn dat jij teambegeleider wil zijn dit seizoen. Als teambegeleider ben jij contactpersoon binnen het team en ook binnen de vereniging. In dat kader worden er een aantal dingen van je verwacht om te zorgen dat het seizoen in goede banen wordt geleid.

Taken binnen het team:

  • Je bent verantwoordelijk voor het maken van een rij- en vertrekschema dat voor ieder half jaar moet worden gemaakt. Hierin houd je rekening met hoeveel plekken er in de auto beschikbaar zijn, de afstand (zodat iedereen ongeveer even lange afstand heeft gereden) en welke tijd er vertrokken moet worden vanaf t Paradijs om op tijd aan te komen bij de wedstrijd. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders zelf om te ruilen als zij niet kunnen op een moment dat zij zijn ingedeeld.
  • Je houdt eventuele afmeldingen van spelers bij zodat je er tijdig samen met de trainer voor kan zorgen dat er genoeg spelers zijn om een wedstrijd te spelen. Daarbij staat voorop dat volleybal een teamsport is en dat van de spelers dus mag worden verwacht dat zij er, uitzonderingen daargelaten, iedere wedstrijd zijn. Mochten er onverhoopt echt onvoldoende spelers zijn dan kan gekeken worden of een wedstrijd kan worden verzet. Hiervoor kan contact worden opgenomen met Raymond Spermon via wedstrijdsecretaris@dvovolleybal.nl.

Taken binnen de vereniging:

  • Je bent contactpersoon voor het team. Dit houdt in dat je in de groepsapp zit met alle trainers en contactpersonen. Hierin worden regelmatig appjes gedeeld die jij dan moet doorzetten naar je team.
  • Mocht er iets voorvallen dan zal de trainer, TC of bestuur contact met je opnemen. Dit mag andersom uiteraard ook.

Daarnaast is het uiteraard leuk als er een leuke teamactiviteit wordt georganiseerd in het kader van teambuilding. Neem hier gerust initiatief in!

Mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons via tc@dvovolleybal.nl of spreek ons aan in de zaal.